Lotus Jardinana Nieuwe ontwikkeling Costa del Sol Spanje! Nieuwe luxe ontwikkeling van appartementen in La Cala de Mijas Costa del Sol, Spanje. 600 meter van het strand en het mooie dorp La Cala. Overweegt u een woning aan de Costa del Sol te kopen? Kijk dan eens bij Start Groups Exclusieve ontwikkeling Lotus Jardinana!

[caption id="attachment_7130" align="aligncenter" width="300"] Lotus Jardinana[/caption]

De ontwikkeling is gelegen op slechts een paar minuten lopen van het zeer populaire dorp La Cala de Mijas. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie of een meer permanent verblijf.

Lotus Jardinana is de tweede fase van het Jardinana-project, met in totaal 4 fasen. Het biedt kopers een volledig omheinde zuid / zuidwest ontwikkeling. Alle appartementen hebben ruime terrassen variërend van 30 tot 95m2. Inbegrepen in de prijs is er een ondergrondse parkeergarage en opslagruimte. De penthouses hebben twee parkeerplaatsen.

Kwaliteiten

[caption id="attachment_9094" align="aligncenter" width="300"] Azalea is fase 1 van Jardinana, klaar in 2019 - Lotus is fase 2 en is nu in aanbouw[/caption]

Binnen in de appartementen kunnen onze kopers genieten van lichte woonkamers met volledig ingerichte open keukens, met Bosch- of Siemens-apparatuur. Alle master slaapkamers hebben een aparte kleedkamer en een en-suite badkamer met ligbad en aparte inloopdouche.

De appartementen en penthouses zijn voorzien van ramen die volledig in de muur schuiven. Dat maximaliseert de ruimte en het gevoel van buitenleven in combinatie met de ruime terrassen. Alle units hebben hun individuele airconditioning systemen en alle badkamers zijn voorzien van vloerverwarming!

Vanuit de meeste appartementen kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en / of tuinen met twee grote zwembaden. Een gebied zal profiteren van een zwembad gecombineerd met een kinderbad. Het tweede gedeelte zal genieten van een verwarmd buitenzwembad met geïntegreerde jetmassages voor uw rug en schouders. Daarnaast komt er een buitenjacuzzi en een spa met sauna!

En meer!

Het kopen van een woning in Lotus Jardinana garandeert u een onroerend goed van hoge kwaliteit in een van de meest exclusieve ontwikkelingen die La Cala de Mijas te bieden heeft! Naast het bovenstaande biedt Start Group zijn klanten een optionele Property Management-service via ons partnerbedrijf Property Care, om in al uw behoeften te voorzien!

[caption id="attachment_7461" align="aligncenter" width="300"]Lotus Jardinana New development Costa del Sol Spain Lotus development[/caption]

La Cala de Mijas biedt haar bewoners of vakantiegangers een overvloed aan diensten zoals leuke restaurants, bars, winkels, brede zandstranden en een strandpromenade die je helemaal naar Cabopino Marina aan de grens met Marbella brengt.

Gelegen halverwege tussen de grotere steden Fuengirola en Marbella, La Cala de Mijas of Mijas Costa is een van de Costa del Sol´s gebieden met de hoogste dichtheid aan golfbanen.

Sportfaciliteiten

Binnen een straal van 10 kilometer rond Jardinana vindt u de volgende 18 holes Championship-banen: El Chaparral Golf, Mijas Golf met twee 18 holes-banen, Santana Golf, La Cala Golfresort met drie 18-holes banen, Calanova Golf, Miraflores Golf en Cabopino Golf.Lotus Jardinana New development Costa del Sol Spain

Naast golf is er natuurlijk nog veel meer te beleven! Er zijn verschillende maneges, tennisclubs, het waterpark met talloze glijbanen in Mijas Costa. Zomertijd is er een drijvend waterpark recht tegenover het strand in La Cala de Mijas!

Waar kunt u ons vinden?

Neem voor meer informatie over Lotus Jardinana contact op met ons StartGroup-kantoor in het winkelcentrum El Zoco in Calahonda op + 34-952 90 48 90 of bezoek onze website www.startgroup.comReal Estate Marbella

Je kunt ook een bezoek brengen aan het verkoopkantoor ter plaatse waar onze StartGroup-medewerkers je alles over deze geweldige ontwikkeling kunnen uitleggen en je zelfs naar een van de showflats kunnen brengen!

Als u op zoek bent naar moderne luxe, hoeft u niet verder te zoeken dan Lotus Jardinana New Development Costa del Sol Spanje!

Get In Touch

Fill in your details below

By submitting this form, you confirm that you agree to our website Privacy Policy & Disclaimer

Related Articles

David Hemmings - certified listing agent in Spain

Home Sweet Home for abandoned animals

Lotus Jardinana Nyproduktion på Costa del Sol i Spanien!

Hjälp övergivna djur på Costa del Sol

Related News

 

David Hemmings - certified listing agent in Spain

July 2023

What brought you to Spain and how long have you been living on Costa del Sol? I came to Torremolino...

Read More

 

Home Sweet Home for abandoned animals

April 2020

Home sweet home for abandoned animals! As so many other people have ever done in life, one day we wo...

Read More

 

Lotus Jardinana Nyproduktion på Costa del Sol i Spanien!

December 2020

Lotus Jardinana Nyproduktion på Costa del Sol i Spanien! Ett lyxigt lägenhetskomplex i La Cala de Mi...

Read More

 

Hjälp övergivna djur på Costa del Sol

April 2020

Hjälp övergivna djur på Costa del Sol! Som många säkert tänkt många gånger, så kom det en dag när vi...

Read More