Takvåning Duplex in Calahonda

Boka visning / Be om information

Meddelande skickat. Vi kontaktar dig så snart som möjligt. Tack!

En fantastisk hjørne duplex toppleilighet i det populære Jardines de Calahonda komplekset. Leiligheten ligger på enden uten innsyn, her er ingen gjennomgangstrafikk så veldig stilt og rolig. Det er flere terrasser å velge mellom som gjør at det sol hele dagen og du finner alltid en lun plass om det skulle blåse litt.
Hovedetasjen har en stor sørvestvendt terrasse med innebygd grill og fin utsikt over det frodige grøntområdet og hagen. Her finnes en lys stue/spisestue, kjøkken, ett soverom og et bad med dusj. På øverste etasje er det to doble soverom, ett med terrasse, det andre med to terrasser og delvis havutsikt, og her er et komplett bad og terrasse. Alle rom har AC og 2 lags vinduer. Leiligheten er oppgradert med nye hvitevarer, varmtvannstank og nytt element i stekeovn samt alle vasker har nye armaturer. Komplekset har store felles hager og basseng, padel bane og parkering ved inngangen.

Beliggenheten er fantastisk, stranden og promenaden og strand restauranter nåes lett med en kort spasertur gjennom den fine parken.

Butikker, apotek, tannlege, banker, restauranter og barer ligger bare 5 min gange fra leiligheten.

Området er veldig populært blant nordmenn så ikke la denne sjansen gå fra deg!

Kontakt oss i dag for visning!!

Ref nr.
ST5282
Pris
€ 315.000
Sovrum
3
Badrum
2
Yta
108 m²
Tomtyta
-
Terrassyta
59 m²
Pool
-
Parkering
-
Trädgård
-
Fastighetsskatt
€ 493/year
Föreningsavgift
€ 2,052/year
Sopavgift
€ 81/year