Home sweet home voor verlaten dieren! Zoals zoveel andere mensen ooit in het leven hebben gedaan, vroegen we ons op een dag af wat we konden doen om achtergelaten dieren te helpen. Hoe kunnen we helpen en ons nuttig voelen in het proces?

Thuis besloten we ons aan te sluiten bij een vereniging om achtergelaten dieren te helpen, we boden ons huis aan om voor dakloze dieren te zorgen terwijl de vereniging een adoptiehuis voor hen vond.

Home Sweet Home for abandoned animals

Onze droom

Al onze dreans en gretigheid verdwenen bijna toen we zagen hoe hebzucht, als er geld tussen zit, mensen verandert. Het kan de wens om te helpen volledig wegnemen. Er waren tijden dat het belangrijker leek om te doen alsof en te pronken dan om dieren echt te helpen.

We zouden dit ons niet laten beïnvloeden en we besloten om voor onszelf te beginnen, zonder de steun van verenigingen, zonder financiële hulp en met de enige bedoeling om een ​​dier te helpen het huisdier te worden van een gezin dat het wil.

Hogar de Acogida Animal

Home for abandoned animals

Zo begon het dier Hogar de acogida in 2019. Honden, katten en konijnen zijn door ons huis gegaan. Voor bijna 100 huisdieren hebben we in deze maanden een definitief onderkomen gevonden. Met dank aan vele geweldige families en mensen die zich geleidelijk bij de familie van “Hogar de Acogida Animal” hebben aangesloten. Een speciale dank aan Veronica, onze assistent in Valencia.

Het geheim van ons succes is om het vanuit het hart te doen. Als u uw eigen geld gebruikt, wordt u nederig. Sommige maanden hebben we maar één huisdier in huis en andere maanden kunnen we er maximaal tien hebben. We weten dat er veel dieren op zoek zijn naar adoptie en we willen gewoon onze zandkorrel erin leggen. We hebben geleerd dat het thuis hebben van een of twee katten helemaal niet veel ruimte in beslag neemt. Voor ons is er geen excuus om niet te kunnen helpen, en we maken veel adoptiegezinnen gelukkig.

Onze wens

We hebben altijd een duidelijk idee gehad en dat is om te voorkomen dat er zwerfdieren op straat komen. Om dit te bereiken weten we dat het belangrijkste is dat al onze huisdieren worden gesteriliseerd, gecastreerd of gesteriliseerd. Hiervoor hebben we contact opgenomen met verschillende dierenklinieken. Ze staan altijd klaar om te helpen en werken in deze gevallen samen met gereduceerde prijzen.

Hjälp till övergivna djur på Costa del Sol

We zijn ook blij dat we via Facebook in contact kunnen blijven met de adoptiegezinnen.

We zijn erin geslaagd om een geweldige familie te creëren onder onze medewerkers, met name Fátima en Yolanda, evenals bedrijven zoals Clinica veterinaria Agua in Mijas, Veterinary Clinic Pets in La Cala de Mijas, Tropical Aquarium in Las Lagunas en STARTGROUP makelaarskantoor in Calahonda dat hebben ons op de een of andere manier geholpen en gesteund zodat we door kunnen gaan met ons werk.

Hogar de Acogida Animal is absoluut een Home Sweet Home voor verlaten dieren. Ze helpen hun welverdiende huis te vinden.

Home sweet home voor verlaten dieren!

Home Sweet Home for abandoned animals

Get In Touch

Fill in your details below

By submitting this form, you confirm that you agree to our website Privacy Policy & Disclaimer

Related Articles

Hogar de acogida animal

Traffic speed limits and fines in Spain

Ons team van makelaars

Costa del Sol et ses plages!

Related News

 

Hogar de acogida animal

April 2020

Como tantas otras personas han hecho alguna vez en la vida, un buen día nos preguntamos ¿qué más pod...

Read More

 

Traffic speed limits and fines in Spain

March 2023

As a real estate agent on the Costa del Sol,  we often get questions from potential home buyers...

Read More

 

Ons team van makelaars

November 2017

Wie zijn we?

Read More

 

Costa del Sol et ses plages!

April 2020

Costa del Sol et ses plages! Notre plage préférée Costa del Sol: Une partie importante de notre vie...

Read More